Zapri
Iskanje

Kako ste lahko videti vitkejši?

Objava: 09. 11. 2021 / 10:27
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 08.08.2022 / 13:46

Kako ste lahko videti vitkejši?

Kako ste lahko videti vitkejši?
Ne, to niso poceni recepti za hujšanje. ;) Vsekakor pa lahko z določenimi manevri v vaši garderobi "skrijete" kak kilogram.

Ne, to niso poceni recepti za hujšanje. ;) Vsekakor pa lahko z določenimi manevri v vaši garderobi "skrijete" kak kilogram.

Obline "na varnem"

Prvega nasveta se boste razveselile vse, ki težko najdete lepe kavbojke za svojo oblinasto postavo: kavbojke naj imajo nekoliko višji pas. Če je ta namreč zelo nizek, nam trebušček nelaskavo visi čez pas. To se lahko zgodi tudi z "obročki" na hrbtu. Višji pas na kavbojkah in hlačah pa poskrbi, da so vse naše obline "na varnem" pod strukturiranim materialom hlač.

Izberite temnejši džins

So vam všeč kavbojke, a vas skrbi obseg bokov, zadnjice in stegen? Izbirajte džins v temno modri, temno sivi ali črni barvi, saj bo v njih postava videti vitkejša. V svetlih kavbojkah noge in zadnjica vedno delujejo obilnejši.

Na padite na to finto

Mnogim ženskam se zdi, da se pod širokimi kroji morebitni odvečni kilogrami bolje skrijejo. A v resnici je prav nasprotno: široka, brezoblična oblačila optično dodajo kilograme, ne odvzamejo. Izberite silhuete, ki vašo postavo ravno prav definirajo.

Kaj pa pas?

Postava je videti vitkejša in lepša, če jo definiramo v območju pasu. Pod brezoblično obleko ali tuniko je lahko videti, kot da skrivamo pod njo velik (ali celo nosečniški) trebuh, medtem ko v pasu zavezan trak obleke, usnjen pas ali v pasu zapeta jopica čudovito izoblikujejo postavo.

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Ostanite z nami

Mail: [email protected]

Telefon: 01/360 28 28  (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

Facebook    Instagram    Twitter  Aleteia

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi telefonski številki in e-pošti.

Nazaj na vrh