Zapri
Iskanje

Oblačila, ki dobro izgledajo na vsaki postavi

Objava: 02. 11. 2021 / 11:47
Oznake: Breaking news
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.11.2021 / 11:51

Oblačila, ki dobro izgledajo na vsaki postavi

Oblačila, ki dobro izgledajo na vsaki postavi
Ob razmišljanju o novih kosih garderobe in še posebej pri nakupih oblačil je zelo pametno, da imamo poleg nekaterih drugih kriterijev v mislih tudi svojo obliko postave.

Ob razmišljanju o novih kosih garderobe in še posebej pri nakupih oblačil je zelo pametno, da imamo poleg nekaterih drugih kriterijev v mislih tudi svojo obliko postave. Ta do neke mere narekuje tudi kroje oblačil, ki so zanjo najlepši.
A imamo dobro novico. Obstaja nekaj oblačil, ki vam bodo pristajala ne glede na vašo postavo. Pa naj gre za peščeno uro, hruško, jabolko, steber, pravokotnik ali obrnjen trikotnik. Majica z okroglim izrezom, klasičen enoredni suknjič … Katera oblačila še ne smejo manjkati v vaši garderobi?

Obleka na preklop je kos, ki ne gre nikdar iz mode. Kroj sega nekako do kolen, se okrog pasu zaveže, zapne ali je le zašita tako, da je videti, kot da en del obleke sega čez drugega. Ta model obleke je izredno praktičen tako za ravne postave, saj jim doda nekaj oblin, kot tudi za oblinaste postave, saj zakrije težave s trebuščkom in naredi lepo silhueto. Najbolj hvaležni so materiali iz džersija.

Ravno rezane hlače so univerzalne, ki pristajajo vsem postavam. Če imate zelo vitko postavo, so take hlače lahko ožje. Za oblinaste tipe postav s širšimi boki ali močnejšo zadnjico pa naj bodo nekoliko širše, tako da ravno rezana hlačnica lepo pade od bokov navzdol, s čimer skrijemo kilogram ali dva odveč. Ravno rezane hlače je mogoče posrečeno kombinirati s čevlji brez pete, če pa jih oblečemo v kombinaciji s salonarji s peto, pa bodo delovale zelo elegantno.

Klasičen enoredni suknjič ‒ Enoredni model suknjiča, torej z eno linijo gumbov, je primeren za vse oblike postav. Pri nakupu takšnega suknjiča moramo biti pozorne na to, da nam lepo stoji bodisi odpet ali zapet. Bolj kot smo oblinaste, bolj raztegljiv naj bo material suknjiča, da se nam bo lepo prilegal. Če imamo že po naravi široka ramena, se izognimo modelom, ki imajo poudarjen ramenski del.

Majica z okroglim izrezom – Še en univerzalni kos. Okrogel izrez pristaja vsem oblikam postave, ne glede na velikost prsi. Vendar ta ne sme biti rezan povsem ob vratu, saj to ne pristaja večjim prsim, niti ne zelo široko rezan, saj ni videti dobro na ploskih prsih. Omislimo si rahlo ohlapen okrogel izrez, ki pod vratom sega tik pod ključno kost.

Preberite tudi

Kako ste lahko videti vitkejši?
Kako ste lahko videti vitkejši?

Kako ste lahko videti vitkejši?

Ne, to niso poceni recepti za hujšanje. ;) Vsekakor pa lahko...

Brezčasni kosi, ki nikoli ne grejo iz mode
Brezčasni kosi, ki nikoli ne grejo iz mode

Brezčasni kosi, ki nikoli ne grejo iz mode

Trendi grejo enako hitro kot pridejo, vendar obstaja več kot...

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Ostanite z nami

Mail: [email protected]

Telefon: 01/360 28 28  (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

Facebook    Instagram    Twitter  Aleteia

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi telefonski številki in e-pošti.

Nazaj na vrh