Zapri
Iskanje

Brezčasni kosi, ki nikoli ne grejo iz mode

Objava: 04. 08. 2022 / 12:20
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 08.08.2022 / 13:51

Brezčasni kosi, ki nikoli ne grejo iz mode

Brezčasni kosi, ki nikoli ne grejo iz mode
Trendi grejo enako hitro kot pridejo, vendar obstaja več kot nekaj klasičnih modnih trendov, za katere se zdi, da nikoli ne gredo iz mode. Ti brezčasni kosi oblačil se tako vedno znajdejo na seznamih "must have", ne glede na leto ali sezono in po mojem mnenju vsaka ženska potrebuje nekaj izmed teh osnovnih modnih kosov, če ne kar vseh. Torej, če slučajno pospravljaš svojo omaro, najprej preglej ta seznam in se ne znebi nobene izmed navedenih stvari.

1.    TRENČKOT

Eleganten ali vsakdanji, skromen ali neskromen, v pisarniškem ali v večernem slogu. Trenčkot ima vse. Najbolj znan je definitivno Burberryjev plašč, za katerega morda lahko celo trdim, da je najbolj znan med sploh vsemi brezčasnimi modnimi kosi, ampak ne skrbi, ni ti treba odšteti tisoč evrov za plašč. Klasičen, dobro krojen trenč v klasični rjavkasti ali črni barvi je vse, kar potrebuješ, da boš videti elegantno in urejeno.

Z enim samim plaščem lahko dosežete neskončno različnih videzov. Obleci ga čez majico s kratkimi rokavi in kavbojke ali ljubko obleko. Lahko je odpet ali zapet. Kombiniraj ga s športnimi copati ali salonarji. Gre dobesedno k skoraj vsemu v tvoji omari.

2.    BELA MAJICA

Morda se sliši dramatično, a iskreno povedano, vsaka ženska v življenju potrebuje dobro, navadno belo majico. Izmed vseh klasičnih kosov je ta nedvomno najbolj preprost, a zato nič slabši kot ostali. Zaradi svoje vsestranskosti nikoli ne gre iz mode. Belo majico lahko oblečeš za vsako priložnost in jo kombiniraš na milijon različnih načinov. Lahko je oprijeta ali ohlapna odvisno od tvojega stila in če še nisi, ti obljubim, boš hitro ugotovila, da brez klasične bele majice enostavno pač ne gre!

3.    ČRNI SALONARJI

Ženstveni, klasični, črni salonarji. Predvidevam, da si jih pričakovala na tem seznamu. Črni salonarji so obvezen del garderobe vsake ženske. Z njimi res ne moreš zgrešiti in ja, prav tako kot zgornja dva kosa lahko tudi črne salonarje nosiš na 1001 način. So varna rešitev, ko želite doseči eleganten videz. Obstaja majhna verjetnost, da boš s črnimi petami izgledala nekoliko dolgočasno, zato izberi par z zanimivim detajlom. Črni salonarji so vsekakor vredna naložba in ti bodo služila desetletja.

4.    KAVBOJKE

Bodimo pošteni, obstaja kaj boljšega kot smukniti v svoj najljubši par kavbojk in vedeti, da izgledaš dobro? Ne glede na to, kateri novi trendi pridejo, kavbojke ne bodo šle nikoli iz mode. Z njimi lahko s preprosto zamenjavo modnih dodatkov in parom salonarjev preidete iz službene na vsakdanjo zabavo in iz običajnega dneva na bolj eleganten večer. Par kavbojk, ki se brezhibno prilegajo, je tvoj najboljši prijatelj za vse življenje.

5.    SUKNJIČ (BLAZER)

Še en kos, ki ne sme manjkati v tvoji omari. Blazer je izjemno vsestransko oblačilo. Možnosti kombiniranja so neskončne. Primeren je za vse priložnosti, od formalnih do neformalnih. Če ga kupiš v nevtralni barvi ga lahko nosiš praktično z vsemi ostalimi kosi oblačil, ki jih imaš v omari. Mi ne verjameš? Poskusi in boš videla :) Še en plus je definitivno ta, da je blazer videti odlično na vseh tipih postave.

6.    ČRNA MINI OBLEKA

No… če vprašaš mene v omari nikoli ni preveč črne barve. Lepa mini črna obleka je vedno uporabna in je še zadnji, a nič manj pomemben kos, ki ga moraš imeti v omari. Mini črna obleka je klasika z razlogom. Na voljo je v številnih stilih, od oprijete do ohlapne in od enostavne do malo bolj ekstravagantne. Lahko jo poživiš z različnimi modnimi dodatki in jo narediš bolj unikatno.

Preberite tudi

Kako ste lahko videti vitkejši?
Kako ste lahko videti vitkejši?

Kako ste lahko videti vitkejši?

Ne, to niso poceni recepti za hujšanje. ;) Vsekakor pa lahko...

Oblačila, ki dobro izgledajo na vsaki postavi
Oblačila, ki dobro izgledajo na vsaki postavi

Oblačila, ki dobro izgledajo na vsaki postavi

Ob razmišljanju o novih kosih garderobe in še posebej pri na...

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Ostanite z nami

Mail: [email protected]

Telefon: 01/360 28 28  (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

Facebook    Instagram    Twitter  Aleteia

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi telefonski številki in e-pošti.

Nazaj na vrh