Zapri
Iskanje

Knjiga Martina Goloba

Na spletni prižnici

Knjiga Martina Goloba

Na spletni prižnici

Na spletni prižnici smo poimenovali knjigo razlag in spodbud duhovnika Martina Goloba, ki se je s svojimi prisrčnimi nagovori v vlogih in spletnih prenosih maš dotaknil src številnih. V knjigi poglobljeno spregovori o mnogih duhovnih in življenjskih temah.


TV-voditeljica Bernarda Žarn o Martinu

TV-voditeljica Bernarda Žarn o Martinu

Gospod Martin Golob je iskriv, igriv, duhovit in nabrit sogovornik, hkrati pa vselej prinaša tudi dragocena, vzpodbudna, globoka duhovna sporočila.


Ljubljanski nadškof, msgr. Stanislav Zore o Martinu

Naj vam misli duhovnika Martina pomagajo nekoliko odstreti  duhovnikovo življenje in vas spodbudijo k molitvi za vse nas.

Ljubljanski nadškof, msgr. Stanislav Zore o Martinu

Radijski voditelj Denis Avdić o Martinu

Radijski voditelj Denis Avdić o Martinu

Na kratko: Martin ni zategnjen. Ne pridiga o življenju s pozicije nekoga, ki je nad, ampak z vidika nekoga, ki je med. Ta trenutek Martin ni zgolj župnik Grosupljega, ampak je od vseh nas.


Chef Tomaž Kavčič o Martinu

Martin je duhovnik, ki se zna približati vsakomur, saj ima občutek za sočloveka in mu vedno uspe najti pravo besedo, ki se dotakne tudi tistih, ki jim je Božja beseda morda sprva oddaljena.

Chef Tomaž Kavčič o Martinu


O avtorju knjige Na spletni prižnici

Po duši je Lojze Grčman radovedni iskalec spodbudnih, izstopajočih ali pa prezrtih zgodb. Najraje ima športne, a tudi pri preostalih likih, usodah, karierah in poteh mu je v največji izziv to, kako jih ubesediti na čim bolj dinamičen, privlačen in izviren način. Bodisi v člankih na Aleteii, na družbenih omrežjih, ki so tudi njegov delokrog, z mikrofonom kot komentator ali napovedovalec na tekmah bodisi v knjigah. 

Na spletni prižnici je po biografiji rokometaša Uroša Zormana z naslovom Tako, kot sem rekel njegova druga knjižna stvaritev. 

Lojzetov radar je v iskanju pozitivnega usmerjen predvsem v jezikovne nadstandarde, zabavne pripetljaje, hvalevredne poteze in seveda globoka sporočila za življenje.

Prelistaj & naroči

Brezplačna poštnina pri naročilih nad 45 €
Možnost vračanja izdelka 15 dni po nakupu
Varen nakup

Ostanite z nami

Mail: [email protected]

Telefon: 01/360 28 28  (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro)

Facebook    Instagram    Twitter  Aleteia

Za vsa vaša vprašanja o izdelkih smo na voljo na zgoraj zabeleženi telefonski številki in e-pošti.

Nazaj na vrh